Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marhahúsleves zöldséggel és daragaluskával

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst nagyobb darabokra vágom A répátés a fehérrépát hosszú csíkokra vágom, a zellert, a karalábét, a krumplit, a hagymákat és a paprikát negyedelem, a kelkáposztát félbevágom, a chilit egészben hagyom..

A húst és a csontot egy nagyobb lábasba teszem, felöntöm bőségesen vízzel, felforralom, a habját leszedem, hozzáadom az egész borsot, a karalábét és a zellert. Lassú tűzön tovább főzöm.

Közben összekeverem a galuska masszáját, sózom, pihentetem.

1 óra elteltével merek a léből egy edénybe, beleteszem a levesbe a zöldségeket, s továbbra is lassú lángon puhára főzöm.

Amíg fő a leves, egy nagy evőkanállal a galuskát beleszaggatom a kivett levesbe. Amikor megfőtt a galuska, tálalom a levest.

Ezek is érdekelhetnek

Friss