Marhahúsleves egyszerűen

MME MME
1 5/5
120 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, falatnyi kockákra vágjuk.
Elkészítés: A húst kb. 2 liter hideg vízben feltesszük főni. Hozzáadunk 2 evőkanál sót, és lassú forralással kb. 1 órát főzzük. Közben a habját többször leszedjük. Ezalatt a répát, a pórét megtisztítjuk, nem túl vékonyan felkarikázzuk. A zöldségeket az első óra letelte után a leveskockával és kevés borssal a levesbe keverjük. Lefedjük, és lassú tűzön ismét 1 órát főzzük.

Megjegyzés

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss