Elkészítés: A húst és a csontot megmosom, a húst nagyobb darabokra. vágom. A zöldségeket megpucolom, a répát és a fehérrépát csíkokra vágom, a zellert, a karalábét, a krumplit, a hagymákat, a paprikát és a paradicsomot negyedelem.
A húst és a csontot egy fazékba teszem, felöntöm vízzel, felforralom, a habját leszedem, s lassú tűzön tovább főzöm. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket, s továbbra is lassú lángon puhára főzöm.
Közben megfőzöm a tésztát.
Tálaláskor merek a levesből, a zöldségekből, teszek bele tésztát, darabka húst.
A húst a végén tormával fogyasztom, a velős csontból kinyert velőt pedig később - vacsorára - fokhagymás pirítóssal, fehérborral teszem magamévá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre