A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd felhevített sertészsírban aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a fűszerpaprikával.
Ezután hozzáadjuk az 1×1 cm-es kockákra felszelt marhahúst. Fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük vízzel úgy, hogy éppen ellepje. Megsózzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és áttört fokhagymával.
Tovább pároljuk, majd amikor a hús kezd megpuhulni, megpirítjuk. Hozzáadjuk a 1×1 cm-es kockákra szeletelt tisztított burgonyát, és a szintén felkockázott paradicsomot és paprikát. A burgonyát üvegesre pirítjuk, majd felöntjük vízzel, és készre főzzük. Ha szükséges, tovább ízesítjük.
Csipetkét is tehetünk bele: 120 g lisztet, 1 db tojást, 10 g sót összegyúrjuk, majd apró darabokat csípünk le belőle, és a forrásban lévő gulyáslevesbe szaggatjuk, majd pár perc alatt készre főzzük. - Babooo613
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!