A gondosan megtisztított húst falatnyi darabokra felkockázzuk, majd fehéredésig pirítjuk a felforrósított olajon. Sózzuk és borsozzuk, átkeverjük, majd az edényből kivesszük, félretesszük, és melegen tartjuk.
A finomra vágott hagymát üvegesre sütjük a visszamaradt zsiradékon. A paprikával meghintjük, és az alaplével felöntjük. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a kimagozott, felcsíkozott paprikát, a meghámozott, elnegyedelt paradicsomot és a megtisztított, felkarikázott répát. Végül a húskockákat is hozzáforgatjuk.
Lefedjük, majd majdnem teljesen puhára főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt burgonyát, és addig főzzük, míg a burgonya is megpuhul. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, végül forrón tálaljuk. Friss kenyér illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre