Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Márciusi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2014. MÁRCIUS 24 - 30.
Előétel: Fűszeres almaleves
Főétel: Tavaszi rizseshús
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos csicsókafelfújt

Előétel: Flädlsuppe (palacsintás marhahúsleves)
Főétel: Bauernschmaus (Osztrák paraszti lakoma) igyunk hozzá egy pohár Almdudlert
Desszert: Tiroli parasztfánk
Vegetáriánus ajánlat: Gőzgombóc szilvalekvárral és mákkal

Előétel: Buggyantott tojásleves kolbásszal
Főétel: Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával, káposztasalátával
Desszert: Mini túrós táska
Vegetáriánus ajánlat: Bundás kelkáposzta sajtos gombaraguval

Előétel: Kaszás leves
Főétel: Finomfőzelék tükörtojásos virsligyűrűvel
Desszert: Házi csokipuding meggyel
Vegetáriánus ajánlat: Ropogós zöldséglepény

Előétel: Gesztenyés zellerkrémleves
Főétel: Tortellini zöldborsós raguval
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Fehérboros-kéksajtos tortellini

Reggeli: Pikáns körözött pirítóssal, zöldpaprikával
Előétel: Brokkolikrémleves túrógombóccal
Főétel: Körmös-csülkös pacal hegyes savanyú paprikával
Desszert: Ökörszem
Vacsora: Melegszendvics pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült gomba burgonyakoszorúban

Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta, rumos tea
Előétel: Raguleves petrezselymes gombóccal
Főétel: Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával
Desszert: Diós-ostyalapos-mézes sütemény
Vacsora: Waldorf-saláta pirított dióval
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos palacsinta


HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 17-23.
Előétel: Frankfurti krémleves
Főétel: Busa vajban, főtt burgonyával, céklasalátával
Desszert: Egyszerű linzer
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-tofus spagetti

Előétel: Provence-i kertészleves
Főétel: Mustáros sertésdió tejszínes burgonyával
Desszert: Francia csokitorta (Gateau au chocolat)
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszváró quiche

Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással

Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Stefánia vagdalt párolt zöldségekkel
Desszert: Lúdláb
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges-majonézes céklasaláta

Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Vaníliás bundás alma
Vegetáriánus ajánlat: Óriás pizzacsiga

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóson, tea
Előétel: Erőleves tojáskocsonya levesbetéttel
Főétel: Körömpörkölt - én belefőtt burgonyával készítem és csípős cseresznyepaprikával, friss kenyérrel tálalom
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Mákosguba felfújt
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt zöldségekkel

Reggeli: Márványkuglóf tejeskávéval
Előétel: Halászlé
Főétel: Túrós csusza
Desszert: Madártej
Vacsora: Sváb krumplisaláta sörrel öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsom Tatin


HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 10 - 16.
Előétel: Brokkolikrémleves sajttal
Főétel: Hurka krumplival és fehérboros savanyú káposztával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Császármorzsa almakompóttal

Előétel: Indiai lencseleves
Főétel: Currys csirke basmati rizzsel
Desszert: Indiai madártej (ras malai)
Vegetáriánus ajánlat: Indiai dahl Ibrahim-módra

Előétel: Betűtésztás paradicsomleves
Főétel: Zúzapörkölt tarhonyával, káposztasaláta
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt tarhonyával, céklasaláta

Előétel: Kukoricakrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Carbonnade (marharagu barna sörrel)
Desszert: Rózsafánk
Vegetáriánus ajánlat: Sajt steak salátával

Előétel: Tejes-tejfölös lencseleves virslivel
Főétel: Kecskesajtos-csirkés rakott tészta
Desszert: Pischinger torta
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett kecskesajt medvehagymapestós metélttel

Reggeli: Fonott foszlós kalács vajjal, habos kakaóval
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Töltött pulykamellrolád
Desszert: A legmeggyesebb meggyes pite
Vacsora: Fokhagymás lepényszendvics dúsan töltve, rozé borral öblögetve
Vegetáriánus ajánlat: Brokkoli-karfiol gratin

Reggeli: Füstölt lazacszeletek vajas pirítóson, citromos tea
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Borjúpaprikás galuskával
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Dióval töltött tojás franciasalátával
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült rizsgolyók

HETI MENÜ – 2014 MÁRCIUS 03 – 09.
Előétel: Petrezselyem-krémleves tökmagolajjal
Főétel: Marshall máj hasábburgonyával
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Savanyú káposztás babsaláta

Előétel: Újhagyma spanyol mártással
Főétel: Madridi húsosfazék
Desszert: Spanyol banános pite
Vegetáriánus ajánlat: Champinones al ajillo (fokhagymás-fűszeres gomba)

Előétel: Vilmoskörte-leves
Főétel: Spenótfőzelék egyszerűen, bundáskenyérrel
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminbomba-saláta

Előétel: Téli zöldségleves daragaluskával
Főétel: Dubarry sertésszűz habos tört burgonyával, befőttel
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos rizottó

Előétel: Magyaros rizsleves
Főétel: Tojásos nokedli pirított szalonnakockákkal, fejes salátával
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával

Reggeli: Szardíniakrémes pirítós citromos teával
Előétel: Csülkös bableves tárkonnyal
Főétel: A levesben főtt csülök tormával, ropogós friss kenyérrel, pohár borral
Desszert: Vegyes palacsinta, kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Guacamole kenyérrel vagy tortillával, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Színes zöldségpüré

Reggeli: Lengyel tojás (zsidótojás), frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Gyöngytyúkleves pisztáciás gombóckákkal
Főétel: Sült harcsa majonézes burgonyasalátával
Desszert: Pozsonyi kifli
Vacsora: Újhagymás-pestós tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tojás párolt petrezselymes rizzsel, apróra vágott lilahagymával

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss