Elkészítés: A tésztákat külön-külön összedolgozzuk, és sütőpapírral kibélelt, hosszúkás tortaformába öntjük. 170 fokra előmelegített sütőben körülbelül
20 percig sütjük.
Ha kész, hosszában kettévágjuk a sárga és a barna tésztát is. 3 oldalát megkenjük csokikrémmel, és az ellentétes színű tésztákat egymásra helyezzük (összeragasztjuk).
A marcipántömböt megszórjuk a porcukorral, és téglalap alakúra nyújtjuk, akkorára, hogy a tésztát majd befedje. A csokikrémmel megkent tésztát ráborítjuk a marcipánra, majd a negyedik oldalát is bekenjük csokikrémmel, s végül teljesen befedjük a marcipánnal.
Hűtőbe tesszük, rövid időn belül szeletelhetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre