Elkészítés: A vajat a kakaóval jól összekeverjük. A babapiskótát és a diót ledaráljuk, s hozzáadjuk a kakaós vajhoz, hozzáöntjuk a sütőrumot (vagy a rumaromát) is, összedolgozzuk, majd félretesszük.
A marcipánmasszát vékony téglalap alakra kinyújtjuk (szórhatunk a massza alá és a nyújtófára is kevés porcukrot). A kinyújtott marcipánt kb. 30 db négyzetre vágjuk. Mindegyik négyzetre halmozunk a krémből, és egyenletes hengerformára tekerjük.
A kb. 30 db kis hengert mindkét végénél a csokimázba mártjuk. Száradni hagyjuk, s egyenként minyonpapírba tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre