Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marcipános-piskótás bonbon

45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vajat a kakaóval jól összekeverjük. A babapiskótát és a diót ledaráljuk, s hozzáadjuk a kakaós vajhoz, hozzáöntjuk a sütőrumot (vagy a rumaromát) is, összedolgozzuk, majd félretesszük.

A marcipánmasszát vékony téglalap alakra kinyújtjuk (szórhatunk a massza alá és a nyújtófára is kevés porcukrot). A kinyújtott marcipánt kb. 30 db négyzetre vágjuk. Mindegyik négyzetre halmozunk a krémből, és egyenletes hengerformára tekerjük.

A kb. 30 db kis hengert mindkét végénél a csokimázba mártjuk. Száradni hagyjuk, s egyenként minyonpapírba tesszük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss