Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marcipános panna cotta

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejszínt és 1 dl tejet lassú tűzön felforrosítunk, beletesszük a vaníliarúd kikapart belsejét és magát a vaníliarudat is, belereszeljük a marcipánt,hagyjuk, hogy feloldódjon. Közben a zselatint beáztatjuk a maradék tejbe, majd amikor a tejszín meleg, belekeverjük, megvárjuk, amíg felforr, és félrehúzzuk a tűzről.

Kiöblített formákba vagy poharakba szűrjük a zselatinos-marcipános tejszínt. Hűtőben pár órát dermesztjük.

Tálalhatjuk tányérra borítva vagy a poharakban is, díszíthetjük mandulával, kakaóporral, csokiszósszal, gyümölcsszósszal.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss