Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marcipános-fehércsokis püspökkenyér

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy tepsibe sütőpapírt teszek, a sütőt előmelegítem. A marcipánt, a pisztáciát és a fehércsokit apróra vágom. (Hogy miből mennyit...??? Nem tudom. Úgy 1-1 marékkal.)

Egy nagyon kevés lisztet félreteszek, amiben majd megforgatom a belevalókat. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, félreteszem. A tojássárgákat a cukorral krémesre-habosra verem, majd hozzáadom a sütőporral elkevert liszt felét, elkeverem, 1-2 evőkanál habbal lazítom, majd a maradék lisztet is belekeverem. Végül óvatosan beleforgatom a tojáshabot. A darabolt pisztáciát, csokit és a reszelt marcipánt is belekeverem a piskótatésztába, és mehet is a sütőbe.

Úgy sütöm, mint a piskótát. Kb. 20 percre van szüksége. Tűpróbával ellenőrzöm, megsült-e.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss