Összekeverjük a tojást, a cukrot, a tejet, a mandulaaromát, a lisztet, majd fokozatosan hozzáadjuk a vszódát és csomómentesre keverjük. A palacsintákat forró serpenyőben, kevés olajon sütjük ki.
A mandulakrémhez a mandulát késes aprítóba tesszük és addig aprítjuk amíg kezd enyhén krémes állagú lenni. Ekkor hozzáadjuk a lereszelt marcipánt, a mandulaaromát, a kristálycukrot és a vajat. Jól elkeverjük amíg szép krémes állaga nem lesz. Áttesszük egy edénybe és jól eldolgozzuk benne a krémsajtot és a porcukrot.
A kisült palacsintákat először megkenjük szilvalekvárral, tetejüket megszórjuk egy kevés reszelt marcipánnal majd megkenjük a mandulakrémmel. Az aszalt szilvát apró darabokra vágjuk és megszórjuk vele a mandulakrém tetejét. Ezután jó szorosan felcsavarjuk őket és ízlés szerint porcukorral, olvasztott csokoládéval és mandulaforgáccsal díszítjük.