Elkészítés: A piskótákhoz a tojásokat a cukorral habosra verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a sütőporral (és kakaóporral) elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és megsütjük.
A krémekhez a tejszínbe keverjük a vaníliás cukrot, majd a csokoládét felfőzzük benne. Párszor megkavargatva kihűtjük, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap habverővel laza és fényes krémet készítünk belőle.
Összeállítás: alulra kerül a barna piskóta, rá a fehér csokikrém, majd a barna csokikrém végül a fehér piskóta.
A csokimázhoz a cukrot a tejjel felfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint és a kakaóport. Csomómentesre keverjük, és a fehér piskóta tetejére öntjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre