Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Maradj otthon és főzz Széll Tamással!

default user icon
MME
Széll Tamás, a Lidl séfje az áruházlánccal közösen a kezdetek óta azon dolgozik, hogy népszerűsítse és megszerettesse az emberekkel az otthonfőzést. Az elmúlt időszak új kihívások elé állított minket, mely következtében most valóban többet főzünk otthon, mint korábban. A Michelin csillagos séf pedig ehhez nyújt most segítséget a kezdő háziasszonyoktól kezdve a gyakorlott konyhamesterekig mindenki számára.

A Lidl 2014-ben indította el a Lidl Konyhát, amelynek célja, hogy minőségi alapanyagokból minőségi ételek szülessenek, miközben átadja az otthoni főzés örömét a nézők számára. Széll Tamás segítségével isteni ételeket főzhetünk, miközben arra is lehetőségünk adódik, hogy különböző praktikákat, fortélyokat és konyhaművészeti titkokat lessünk el a Lidl séfjétől.

 A jelenlegi helyzetben még aktuálisabbá vált az otthoni főzés. Az iskolák bezártak, nagyon sokan otthon dolgoznak, otthon vannak a gyerekekkel. A mindennapi főzés azonban gondot is jelenthet, sokszor nem tudja az ember, hogy milyen ételt készítsen. Ám ha a lehető legjobbat hozzuk ki az otthoni alapanyagokból, akkor a mindennapos főzés lehet egyszerű, kellemes és könnyű. 


A Lidl mostani, legújabb kampányának a célja pont ezért az, hogy az emberek nézzenek körül otthon a kamrában és azokból az alapanyagokból főzzenek, ami rendelkezésükre áll, ehhez pedig válasszanak megfelelő receptet. A felhasználáshoz és elkészítéshez mindenki talál segítséget abban a több száz receptben, amely elérhető a www.lidl.hu/konyha  weboldalon és a Lidl YouTube csatornáján.

Ezekből mindenki ötletet meríthet, könnyedén finom fogásokat varázsolhat az asztalra, ráadásul mindezt Széll Tamás, Michelin-csillagos séf közreműködésével. Aki szórakozásra vágyik, azt is megtekintheti, ahogy Széll Tamás sztárvendégeinek segít a konyhában!


Ezek is érdekelhetnek