Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 szuper zöldséges étel az ünnepi lakomák után

default user icon
MME
A húsvéti nagybevásárlás során könnyű túlzásokba esni, és olyankor bizony több felesleges dolog is bekerül a kosarunkba. Ezen a héten szinte minden családban maradékmentés folyik, és sorra készülnek olyan ételek, melyek alapanyaga eredetileg az ünnepi menüt gazdagította volna. A leggyakoribb, hogy sonka és főtt tojás kuksol még most is a hűtő mélyén, de mi a helyzet, ha zöldségekből vettünk sokat?

Újhagyma, medvehagyma, friss zöld saláták, retek – ezek szinte minden háziasszony ünnep előtti bevásárlólistáján szerepeltek. Ha te is vásároltál zöldségeket, amiket aztán valamilyen okból nem használtál fel, jöjjenek az ötletek, hogy mihez is kezdj a felesleggel!

Mutatjuk a 7 kedvenc receptünket, amelyeket a húsvéti maradék zöldségekből egyszerűen elkészíthetsz!

SPENÓTOS NOKEDLI ÚJHAGYMÁS CSIRKÉVEL>>> 

RICOTTÁS RAVIOLI MEDVEHAGYMÁVAL>>> 

TZATZIKI RETEKBŐL>>> 

ASZALT PARADICSOMOS ZÖLDSALÁTA>>> 

MEDVEHAGYMÁS SAJTKRÉM>>> 

SONKÁS-ÚJHAGYMÁS TÚRÓFÁNK TEJSZÍNES PARAJMÁRTÁSSAL>>>

RETEKLEVES>>> 

 

Ajánljuk még:

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek