Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 szuper zöldséges étel az ünnepi lakomák után

default user icon
MME
A húsvéti nagy bevásárlás során könnyű túlzásokba esni, és olyankor bizony több felesleges dolog is bekerül a kosarunkba. Ezen a héten szinte minden családban maradékmentés folyik, és sorra készülnek olyan ételek, melyek alapanyaga eredetileg az ünnepi menüt gazdagította volna.

A leggyakoribb, hogy sonka és főtt tojás kuksol még most is a hűtő mélyén, de mi a helyzet, ha zöldségekből vettünk sokat? Újhagyma, medvehagyma, friss zöld saláták, retek, brokkoli – ezek szinte minden háziasszony ünnep előtti bevásárlólistáján szerepeltek. Ha te is vásároltál zöldségeket, amiket aztán valamilyen okból nem használtál fel, jöjjenek az ötletek, hogy mihez is kezdj a felesleggel!

Mutatjuk a 7 kedvenc receptünket, amelyeket a húsvéti maradék zöldségekből egyszerűen elkészíthetsz!

1. Joghurtos csirkemell saláta >>>

2. RICOTTÁS RAVIOLI MEDVEHAGYMÁVAL>>> 

3. Tejfölös uborkasaláta retekkel >>>

4. Fetás-aszalt paradicsomos csirkemell >>>

5. Édesburgonyás lasagne mentesen >>>

6. Sonkás taco maradék húsvéti sonkából >>>

7. Brokkolis rakott csirkemell >>>

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek