Kalács nélkül nálunk nem is húsvét a húsvét, ezért aztán mindig bőséggel sütünk vagy vásárolunk belőle ünnepkor, nehogy pékáru nékül maradjon a család. Csoda, ha húsvéthétfő délutánján szikkadt halmokban áll a tegnap még foszlós, ropogós héjú finomság? Abban megegyezhetünk, hogy ételt kidobni bűn, ezért összeszedtünk egy csokornyi mennyei receptet, amelyek úgy is is kezdődhetnének: „Végy egy darab maradék húsvéti kalácsot" – és készíts belőle krémes kalácsfelfújtat vagy lekváros-habos rakottast, például máglyarakást!
KALÁCSPUDING >>>
MÁGLYARAKÁS HÚSVÉTI KALÁCSBÓL >>>
NARANCSOS KALÁCSPUDING >>>
SZILVÁS KALÁCSPUDING >>>
MAZSOLÁS KALÁCSFELFÚJT >>>
MEGGYES-CITROMOS KALÁCSFELFÚJT >>>