Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mantra minden csillagjegynek: Ezt mondogasd, hogy bevonzd a jót!

default user icon
MME
Az ősi vallások mindegyike hitt a gondolat, a kimondott szó teremtő energiáiban – ezen alapulnak a buddhista mantrák is. Lássuk, mit ismételgess 2021-ben, hogy bevonzd a jót az életedbe!

Idén erőteljesen érezhetőek a Vízöntő jegyének energiái, amelyek sorsfordító változásokat jeleznek. A kihívások és fordulatok közepette az egyik legfontosabb, hogy megőrizd nyugalmad – ebben lehetnek segítségedre a mantrák.

Kos

„Bízom benne, hogy az isteni gondviselés irányítja az eseményeket”

Állandó problémád a rohanás és az, hogy hajlamos vagy fejjel menni a falnak. Fontos lenne, hogy megtanulj lassítani és bízni benne, hogy minden a megfelelő időpontban fog megérkezni az életedbe. Várni nehéz, főleg egy Kosnak. Most mégis türelmet kell gyakorolnod, de bízhatsz a pozitív végkifejletben.

Bika

„A boldogságnak több útja van”

Nehéz számodra az elengedés, gondot okoz, hogy felülírja a korábbi terveidet. Pedig most épp azt kell tenned! Értékes felismerése lesz idén, hogy bár nem teljesen az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, végül ott találsz rá a boldogságra, ahol nem is remélted!

Ikrek

„Biztonságos számomra, ha felvállalom a valódi érzéseimet”

Intellektuális alkat vagy, emiatt időnként nehezen kezeled az érzéseidet. Idén megtanulhatod, hogyan oldhatod fel a belső ellentmondásaidat. Ez elvezet az önazonossághoz és ahhoz, hogy határozottan, helyesen tudj dönteni, amikor az élet azt követeli meg tőled.

Rák

„Tudom, mennyit érek”

Számodra a család a minden, ez az éltető erő, a támasz, amivel a hátad mögött jól tudsz működni a világban. Sokszor beleesel azonban abba a hibába, hogy teljesen a háttérbe szorítod a saját igényeidet. Idén végre ráébredhetsz, hogy hatalmas belső erő birtokában vagy, és megtanulod érvényre juttatni a saját elvárásaid is.

Oroszlán

„Megtalálom a saját utamat”

Az oroszlán azzal az életfeladattal születik a világra, hogy erőt sugározzon, hogy mások életébe fényt és örömöt vigyen. Tüzes jegyként rendelkezel is az ehhez szükséges erővel. Idén végre megtalálhatod a saját útad. 

Szűz

„Teret engedek a spontaneitásnak”

Úgy érzed, mindig mindent az irányításod alatt kell tartanod, megbízhatónak és működőképesnek kell bizonyulnod. Idén megtapasztalhatod, hogy semmiféle baj nem származik abból, ha hagyod, hogy sodorjon az ár. Ez még inkább megerősít abban, hogy fel kell adni az állandó kontrollt. Boldogabbá, vidámabbá, könnyedebbé válsz.

Mérleg

„Elengedem azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésemet”

Levegős jegyként harmóniában vagy az idei esztendő energiáival. Az élet most megmutatja, mi az, amit el kell engedned, amin tovább kell lépned ahhoz, hogy valóban kiteljesedhess. 

Skorpió

„El merem fogadni a jó dolgokat az életemben”

Titokzatos Skorpióként szükséged van arra, hogy megélhesd az érzelmek széles palettáját, a magasságoktól a mélységekig. Idén megtanulod, mi az az egyszerű, tiszta boldogság. Ha hinni tudsz benne, most bármi sikerülhet!

Nyilas

„Megérdemlem a boldogságot”

Figyelmed mindig kifelé irányul, a világ megismerésének vágya hajt előre. Idén viszont a saját belső érzelmi szükségleteidre, igényeidre is megtanulsz figyelni. Ha képes vagy megnyitni a szíved, áldás áramlik az életébe!

Bak

„Átadom az irányítást a sorsnak”

Te vagy az erős szikla a hullámtörésben. Szilárd, megingathatatlan, meg lehet benned bízni. Komoly nehézségeid vannak viszont az elengedéssel. Idén meg kell tapasztalnod, hogy vannak dolgok, amikre nincs ráhatásod – ugyanakkor a gondviselés működik az életedben, és bátran rábízhatod magad.

Vízöntő

„Eljött az én időm!”

Mindaz, amiért küzdöttél, amiben hittél az elmúlt időszakban, most értelmet nyer. Valóban elérkezett a te időd: rengeteg lehetőséged lesz, és tudsz is élni ezekkel. A nagy ajándék azonban nagy felelősséget is jelent: rá kell jönnöd, hogyan segíthetsz másoknak!

Halak

„Bízom a gyógyulásomban”

A Halak a teljesség jegye. Idén új tudati szintre emelkedhetsz: már nincs szükséged a rózsaszín szemüvegre, képes vagy elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek. Bár hajlamos lehetsz arra, hogy a fantáziád negatív irányban is hagyjon működni, idén rájössz, hogyan használhatod jól pszichés energiáidat. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss