Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Manselle mártás

45 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A libamájat nagyobb kockákra vágjuk, és kedvenc teflonserpenyőnkben a karikára vágott hagymával megpirítjuk. Megsózzuk, fehérborssal, pástétomfűszerrel ízesítjük, és pürésítjük. Ha ez megtörtént, lehűtjük.

Fogjuk a jól bejáratott keverőedényünket, beletesszük a majonézt, hozzáadjuk a libamájat, a habtejszín felét, a konyakot, és jól kikeverjük. Hűtőben tároljuk. Tálalás előtt a visszamaradt habtejszínt laza habbá verjük, és ezzel lazítjuk mártásunkat.

Előhűtött mártásoscsészékben hideg pástétomok mellé adjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss