Elkészítés: A libamájat nagyobb kockákra vágjuk, és kedvenc teflonserpenyőnkben a karikára vágott hagymával megpirítjuk. Megsózzuk, fehérborssal, pástétomfűszerrel ízesítjük, és pürésítjük. Ha ez megtörtént, lehűtjük.
Fogjuk a jól bejáratott keverőedényünket, beletesszük a majonézt, hozzáadjuk a libamájat, a habtejszín felét, a konyakot, és jól kikeverjük. Hűtőben tároljuk. Tálalás előtt a visszamaradt habtejszínt laza habbá verjük, és ezzel lazítjuk mártásunkat.
Előhűtött mártásoscsészékben hideg pástétomok mellé adjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre