Elkészítés: A húst vágjuk hosszú, keskeny csíkokra, keverjük össze a gyömbérrel, a fokhagymával és a chilivel.
A paprikát vágjuk csíkokra, az újhagymát ferdén karikákra. A cukorborsót és a kukoricát felezzük el ferdén. Hámozzuk meg a mangót, és szedjük le a magjáról a húsát.
Forró olajba tegyük bele az összekevert húst, és 4-5 perc alatt süssük minden oldalukat világosbarnára, majd adjuk hozzá a paprikát. 4-5 perc alatt pároljuk puhára, majd tegyük bele az újhagymát, a cukorborsót és bébikukoricát.
Pirítsuk össze, majd locsoljuk meg a szezámolajjal, ha nincs, lehet olívaolajat vagy napraforgóolajat használni. Ízesítsük sóval, borssal, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre