Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mangalicatarja gombás gerslirizottóval

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsíros karajt egy serpenyőben, zsiradék nélkül elősütjük, és sóval ízestítjük, majd egy tepsibe helyezzük és a sütőbe toljuk, ahol 180 fokon 15 percig sütjük.
  2. A rizottóhoz zsíron megpírítjuk a hagymát, felöntjük a habzóborral, majd amikor elpárolgott, hozzáöntjük a gerslit. Folyamatos kevergetés mellett felöntjük az alaplével, majd hagyjuk, hogy besűrűsödjön. 
  3. További 5-10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a gombakeveréket, a parmezánt, a tejszínt és a vajat. Sült tarjával és parmezánnal megszórva tálaljuk.

NÉZD MEG A RECEPTET VIDEÓN >>> 

TEJFÖLÖS GOMBAPAPRIKÁS - 30 PERC ALATT! >>> 

15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>> 

Ezek is érdekelhetnek