Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandulás-puncsos piskóta

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral, majd rászitáljuk a sütőporral összekevert lisztet. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, kb 1/3 részéhez hozzáadjuk a pudingport és az egészet a tésztához keverjük.
  2. A masszát sütőpapírral bélelt 20x30 cm-es tepsibe öntjük. Tetejét megszórjuk a mandulapálcikákkal, majd a kb. 160-170°c fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. ( 10-15 perc után 150°C-on sütjük).

11 EGYSZERŰ ÉS FINOM HÁZI SÜTEMÉNY >>>

8 POFONEGYSZERŰ PISKÓTA RECEPT, AMIT LEHETETLEN ELRONTANI >>> 

Megjegyzés

Mandula helyett dióval, mogyoróval, csokicseppekkel is megszórhatjuk. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss