Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandulás lepény paleo módra!

MME MME
15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók
  • 8. dkg őrölt mandula
  • 2 db tojás
  • 2 ek mazsola
  • 2 ek zsiradék (kókusz-, liba-, kacsa- vagy sertészsír, extraszűz olívaolaj)

Elkészítés

1.

Összekeverjük az őrölt mandulát a tojással és a mazsolával.

2.

Megolvasztunk 2 kanál zsiradékot egy nagyobb serpenyőben, és a keveréket beleöntjük.

3.

Kissé szétterítjük és egy nagy lepénnyé sütjük ki.

4.

Ha az alsó oldala megsült, meg kell forgatni, mint a palacsintát, hogy a másik oldala is aranybarnára süljön.

5.

Tálaláskor meghinthetjük fahéjjal. 

Megjegyzés

Fotó és recept: G.Szabó Klára / Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve – Gyakorlati tanácsok kezdő palósoknak, SpringMed Kiadó Kft. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss