Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandulás kókuszfagyi

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, a magjait kikaparjuk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tejszínt szintén kemény habbá verjük. A sárgájákat habosra keverjük a cukorral, a rummal és a kikapart vaníliamagokkal.
  2. A sárgájás masszához forgatjuk a finomra vágott mandulát, majd óvatosan a tejszín- és a fehérjehabot. A keveréket egy 20 cm hosszú, 1,25 literes műanyag edénybe simítjuk. Lefedjük, és egy éjszakára a mélyhűtőbe tesszük. Másnap friss bogyós gyümölcsökkel és mentalevelekkel tálalhatjuk. 

JOGHURTOS ŐSZIBARACKFAGYI>>> 

GYORS MÁKFAGYI>>> 

FAHÉJAS-KÁVÉS CSOKIFAGYI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss