A tojásokat a cukorral 10-12 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáöntjük a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát 3 részre osztjuk.
24 cm-es torta formát sütőpapírral kibéleljük. 1/3 rész masszát bele öntjük. 180 fokra melegített sütőben megsütjük. A megmaradt részbe belekeverjük a tortadarát, és két lapot sütünk belőle.
Elkészítjük a krémet: a mogyorós pudingport a tejjel, cukorral felfőzzük. Kihűtjük, hozzákeverjük a mogyorót és a vajjal krémesre dolgozzuk. A mandulás krémnél is így járunk el.
Összeállítjuk a tortát: alulra teszünk egy tortadarás piskótát, megkenjük mogyorós krémmel, rácsurgatjuk a csokoládét. Befedjük a sima piskótalappal. Megkenjük mandulás krémmel, lecsurgatjuk csokoládéval, majd befedjük a tortadarás lappal. A torta oldalát is bekenjük a kétféle krémmel, majd megszórjuk az aprított piskótatallér és babapiskóta keverékével. A tetejét bevonjuk csokoládéval, tejszínhabbal díszítjük.