Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
55 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A masszához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a kakaót és a diót, majd addig dolgozzuk, amíg össze nem áll.
  2. A mandula formákat kivajazzuk, a masszával megtöltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük.
  3. A krémhez a tejet a vaníliapudinggal sűrűre főzzük. Kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz tesszük. Hozzáadjuk a mandulaaromát is, és robotgéppel simára keverjük.
  4. Két kihűlt tészta közé krémet töltünk, majd 24 órát állni hagyjuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss