hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mandulafelfújt mézes tejszínhabbal

MME MME
4.4/5
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A margarint felolvasztjuk, beletesszük a mandulapelyhet és enyhén megpörköljük, hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük, felöntjük a tejjel. Mézzel ízesítjük, jól felforraljuk, majd belekeverjük a tojások sárgáját, és a kemény habbá vert fehérjét. Puding vagy őzgerincformát margarinnal kikenünk, megszórjuk vágott mandulával, beletöltjük a masszát, és vízfürdőbe állítva forró sütőben gőzöljük. A felfújtat a sütőből kivéve azonnal tálaljuk, mézzel ízesített tejszínhabot kínálunk hozzá.

Ezek is érdekelhetnek