Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-mascarponés torta

25 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A málnás-mascarponés torta elkészítéséhez a főzés nélküli pudingport krémesre keverjük a cukorral és a tejjel. A mascarponét is elkeverjük, majd a pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kikeverjük.
  2. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, a pudingos krémhez adjuk, majd a zselatin fixet is belekeverjük.
  3. A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, a háromnegyed részét a krémhez keverjük. A krémet egy kapcsos, 24 cm-es tortaformába kanalazzuk, és néhány órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  4. A maradék málnaszemekkel (esetleg tejszínhabbal) díszítve, hidegen tálaljuk. 

Megjegyzés

Bármilyen más gyümölccsel is finom lehet, például ribizlivel, szederrel, áfonyával, eperrel, barackkal, stb. - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss