A tojásokat megmossuk, szárazra töröljük. Szétválasztjuk őket, a sárgájákat fehéredésig keverjük a cukor felével, majd hozzákeverjük a mascarponét. Az átválogatott, leöblített málnát durvára törjük egy villával, és a krémbe forgatjuk.
A tojásfehérjéket a maradék cukorral és a sóval kemény habbá verjük. Óvatosan a mascarponés krémhez forgatjuk. A babapiskóták felét egyenként a kávéba mártjuk, és egy tálba szorosan egymás mellé tesszük őket. Erre a rétegre rásimítjuk a krém felét, és a tetejét megszórjuk egy kevés kakaóporral.
A többi babapiskótát is kávéba mártjuk, egymás mellé tesszük, az alsó réteg piskótára merőlegesen. Rásimítjuk a krém másik felét, majd kakaóporral meghintjük. Ezután a tálat 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, majd kockákra vágva kínáljuk.