Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás tiramisu

30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mascarponét kikeverjük a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, és a mascarponéba forgatjuk.
  2. A lefőzött kávéba belekeverjük a barna cukrot és a vaníliaaromát. A babapiskótákat egyenként belemártjuk a kávéba, és kirakjuk vele a jénai tál alját. Ezután a piskóta tetejére halmozzuk a tejszínes sajtkrém felét, elsimítjuk, és kirakjuk a tetejét málnával.
  3. Ezután ismét kirakjuk kávéba mártott babapiskótával, majd a tetejére simítjuk a maradék krémet, és a tetejét kidíszítjük málnával. Hűtőbe tesszük kb. 2 órára.
  4. A megmaradt málnát egy kevés cukorral összeturmixoljuk, majd átpasszírozzuk, és lehűtjük. A málnás tiramisut hideg málnaöntettel tálaljuk.

Még több isteni tiramisu >>> 

Még több málnás finomság >>> 

Desszertek sütés nélkül >>> 

Megjegyzés

Tiramisu újra gondolva gyümölcsösen, friss málnával egy igazi ízbomba. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss