Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-tejszínhabos piskóta

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • A piskótához:
  • 8 tojás
  • 8 evőkanál cukor
  • 8 evőkanál finomliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • A krémhez:
  • 50 dkg fagyasztott málna
  • 5 dl tejszín
  • cukor ízlés szerint
  • 1/2 dl rum vagy aroma
  • A díszítéshez:
  • tejszínhab
  • málnaszemek

Elkészítés

Elkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.

A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, a cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez.

A piskótát 3 lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe 1 órára.

Tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss