hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás süti

MME MME
4/5
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 4 tojast 4 evőkanál forró vízzel kb. 10 percig keverjük mixerrel, majd hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a sütőport és a vaníliás cukrot. 180 fokon kb. 20 percig a sütőben sütjük. Miután a megsült lap kihűlt, rászorjuk a tejszínhabfixálót, utána a fagyasztott málnát is rátesszük. A málnaszörpöt 1/2 liter vízzel és a 4 csomag piros zselével lassan felforraljuk (cukor nélkül), és a lapon lévő málnára öntjük. Ezután a tejszínt a maradék 3 csomag fixálóval keményre verjük (cukor nélkül), és egyenletesen a málnára kenjük. Legutoljára a vajaskekszet a tejszínhabra rakosgatjuk és porcukorral meghintjük. Legalább 1 napot hagyni kell állni, hogy a keksz átpuhuljon.

Megjegyzés

Elég kiadós és nagyon finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek