Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás Pavlova torta

90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 8 db tojásfehérje
  • 30 dkg kristálycukor
  • 2 evőkanál étkezési keményítő
  • 8 dkg darált mogyoró
  • A krémhez:
  • 10 dkg málna
  • 25 dkg mascarpone sajtkrém
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg porcukor

Elkészítés

Elkészítés: A sütőt 100 fokra előmelegítjük. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd fokozatosan hozzáadom a 30 dkg kristálycukrot és a 2 evőkanál étkezési keményitőt, majd a darált mogyorót. Én egy piteformában készítettem, beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem. Miután megsült, hagytam kihülni.

A krémhez a tejszínt felverjük nagyon keményre, és hozzáadjuk a mascarponét és a porcukrot. Megkenjük vele a tortát, és a málnaszemekkel kirakjuk.

Megjegyzés

A Pavlova torta elkészítése egyszerű, a tetejére bármilyen gyümölcsöt lehet tenni.
- blahus

Ezek is érdekelhetnek

Friss