A málnára rászórjuk a cukrot és a balzsamecetet, összekeverjük, majd leturmixoljuk, és átpasszírozzuk egy szűrőn.
A tejszínt felverjük. A mascarponét a cukorral és a vaníliás habosra keverjük, majd beleforgatjuk a tejszínhabot.
Négy fagyikehely aljára teszünk a krémből, majd mindegyikre lerakunk egy sor babapiskótát, amit meglocsolunk a sűrű málnaöntettel. Így folytatjuk a rétegzést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Ezután fogyasztás előtt 2 órára hűtőbe tesszük.
Ez egy egyszerűen elkészíthető pohárkrém, de egy különleges, gyümölcsös-tejszínes sajtkrémmel és piskótával. Fantasztikus ízharmónia. - Szekeres Lajosné Klári
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!