A málnás-kávés keksztekercs kekszalapjához keverjük össze a darált kekszet a porcukorral és a kakaóval, majd öntsük hozzá a kávét és az aromát, végül apránként adagoljuk hozzá a tejet. Közepesen lágy masszát kell kapnunk.
A málnát a cukorral, a vízzel és citromlével tegyük egy lábasba, majd főzzük addig, amíg összeesnek a szemek. Azután egy szitán passzírozzuk át, és főzzük szószos állagúra. Keverjük hozzá a tortazselét és forraljuk össze.
A kekszmasszát kókusszal megszórt sütőpapíron nyújtsuk ki fél cm-es vastagságúra, majd kenjük el rajta a langyosra hűlt málnazselét és a sütőpapír segítségével óvatosan tekerjük fel.
A tekercset tegyük pár órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe, és ujjnyi szeletekre vágva kínáljuk.