A málnát hagyom kiengedni, a levét egy edénybe felfogom. A tésztát enyhén sós vízben megfőzöm és hagyom kihűlni. A vajat, a porcukrot és a tojások sárgáját krémesre keverem. A lekvárt és a citrom reszelt héját is beledolgozom.
A tojásfehérjéből kemény habot verek, és kétharmadát óvatosan a kész krémbe forgatom, azután a tésztával és a málnával is összekeverem. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítom, és közepes lángon 35-40 perc alatt megsütöm.
A málna kicsepegtetett levét egy kevés cukorral vagy 1 evőkanál lekvárral besűrítem, citromhéjat reszelek bele, és ha van otthon, egy pici bazsalikomot tépek bele. Ezzel kész is van egy kis öntet a desszerthez.
A bélest tenyérnyi kockákra vágva, a málnaöntettel meglocsolva kínálom.