A tej felét főzzük fel a vaníliás cukorral. A tojássárgákat keverjük el a kristálycukorral, adjuk hozzá a tej másik felét és az étkezési keményítőt.
Keverjük csomómentesre, öntsük hozzá a felforralt tejhez, és állandó kavargatás közepette főzzük sűrű krémmé.
A langyos masszához adjuk hozzá a szétnyomott banánokat és a felvert tojásfehérjéket. A krém nagyobbik részét osszuk el a vízzel kiöblített poharakba.
A málnát keverjük össze a porcukorral, majd ezt is osszuk el a poharakban. Halmozzuk rá a megmaradt banános krémet, majd díszítsük banánkarikákkal és tejszínhabbal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre