Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-ananászos rakott piskóta

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukrokkal és beledolgozzuk a tejszínhabot. Veszünk egy méretes tálat. Az ananász levét felhígitjuk egy kevés tejjel, ízesítjük rumaromával. Ebbe kezdjük mártogatni a piskótát és kirakjuk vele a tál alját.

Mehet rá a málna és a felkockázott ananász fele, és befedjük a krém felével. Utána újabb réteg piskóta következik, rá az ananász, a megmaradt krém, a tetejére pedig málna és olvasztott csokoládé. Néhány órával fogyasztás előtt célszerű készíteni, hogy az ízek összeérjenek, a piskóta pedig megpuhuljon.

Megjegyzés

Fotó és recept: Mandula konyhai kalandjai blog - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss