hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnakrémleves II.

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 50 dkg málna (lehet fagyasztott is)
  • 1 csomag puncs ízű pudingpor
  • kb. 10 dkg cukor (ízlés szerint)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • A tálaláshoz:
  • tejszínhab

Elkészítés

Elkészítés: A málnát a cukrokkalt kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk. A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük, behabarjuk a málnás alaplevet. Átforraljuk. Ha túl sűrűre sikerül, akkor kevés tejjel hígíthatjuk.

Hűtve tálaljuk, tejszínhabpamacsokat nyomunk a levesbe, majd pár szem gyümölccsel díszíthetjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss