Elkészítés: A csirkét négyfelé vágjuk, bőrét lehúzzuk. A hagymát összevágjuk. Az olajon a csirkét a hagymával együtt aranybarnára pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, a Sherryvel felöntjük. Az egészet a beáztatott római tálba rakjuk. Betoljuk a sütőbe, és a sütő hőmérsékletét 200 fokra kapcsoljuk. Ha a hús már kezd puhulni, hozzáadjuk a szeletelt cukkínit és padlizsánt. Megszórjuk a finomra vágott zöldfűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Rárakjuk a paradicsomot, és kb. 45 perc alatt készre sütjük. Hozzá sült hasáb burgonyát vagy friss fehérkenyeret kínálunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre