Langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt.A többi hozzávalót az olaj kivételével egy tálba kimérjük, majd a felfuttatott élesztővel együtt,nekiállunk belőle tésztát gyúrni, miközben az olajat is apránként hozzáadjuk. A kidolgozott tésztát 1 órán keresztül meleg helyen letakarva kelesztjük.
Ha a tészta megkelt,lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk úgy, hogy egy téglalapot kapjunk.
A margarint megolvasztjuk, és a tésztát bekenjük vele, majd megszórjuk a cukrozott darált mákkal. A hosszabbik oldaláról felcsavarjuk a tésztát, és koszorú alakot formálunk belőle.
A tepsibe helyezzük,majd lekenjük a tojássárgájával. Bevagdossuk a tésztát, hogy a cikkeket ki tudjuk fordítani, így látható lesz a máktöltelék.
Újabb 15 perc pihentetés után, előmelegített sütőben 190 fokon szép pirosra sütjük.