Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Makrobiotikus egytálétel

MME MME
2 5/5
45 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A durumbúzát egy napra hideg vízbe áztatjuk. A vizet kétszer cseréljük. Megforrósított szezámolajon (vagy hidegen sajtolt napraforgóolajon) üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott sárgarépát. 1 perc pirítás után hozzáadjuk a megtisztított zöldborsót, a lecsöpögtetett búzát, majd a felnegyedelt paradicsomot (nem héjazzuk le!). Kevés tengeri sóval ízesítjük és fedő alatt addig főzzük, amíg a búza megpuhul. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss