A vajat egy kicsit felmelegítjük, a porcukrot és a lisztet átszitáljuk. A tojásokat egyben felverjük villával. Az összetevőket ezután összekeverjük.
Egy nagyobb tepsire sütőpapírt teszünk, majd kivajazzuk, majd a tepsibe kenjük a piskótatésztánkat, ízlés szerinti vastagságban, méretben. Sütést követően igény szerint fogjuk belőle kivágni a formát.
180 fokon, légkeveréssel sütjük kb. 8 percig.
A zseléhez a ribizlit elkezdjük főzni a cukorral, majd a zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. Ha megpuhult kinyomkodjuk, és beletesszük a ribizlis cukros keverékbe. Hagyjuk kihűlni.
A tejszínes krémhez egy sűrű pudingot főzünk, majd kihűlés után hozzáteszünk 3 dl felvert hulalát, végül a ribizlis zselé 3/4-ét is hozzáadjuk.
Miután a piskóták kihűltek, egy forma segítségével körbevágjuk őket és elkezdjük betölteni. Minden lap aljára kerül egy réteg zselé majd egy réteg ribizlis krém. Ezt ismételgetjük, amíg el nem fogynak az összetevők. A végén a zselé maradék részével díszíthetjük a torta tetejét.