Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mákos máglyarakás

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bejglit szeletekre vágjuk, és vajazott tepsibe rakosgatjuk. A tejet homogénre keverjük a tojássárgájával, és ráöntjük a szeletelt bejglire.
  2. Az almát megpucoljuk, vékonyra szeljük, és a bejglis rétegre helyezzük. Előmelegített sütőbe toljuk, és kb 20-25 percig sütjük.
  3. Közben a tojások habját keményre verjük, majd hozzáadjuk a baracklekvárt is. Az almás réteg tetejére simítjuk, és visszatoljuk a sütőbe. További 10 percig sütjük. Kockára szelve tálaljuk. 

Megjegyzés

Tartalmasabb leves után kitűnő főétel. - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss