A kifliket karikára vágjuk. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A tejet a vajjal összemelegítjük, hozzáadjuk a kikevert tojássárgáját, és lassú tűzön besűrítjük. A darált mákot a citrom héjával összekeverjük, majd beleöntjük a tejes folyadékhoz.
Ezt ráöntjük a kiflikarikákra, és megvárjuk, míg beszívja. 24 cm-es tortaformát sütőpapírral kibélelünk, és belenyomkodjuk a kifliket. 170 fokon 20-25 percig sütjük.
A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. A tejet felforraljuk, és a tojásos keverékkel sűrűre főzzük. Megvárjuk míg kihűl, és a vajjal jól kikeverjük. A kihűlt guba tetejére kenjük, majd hűtőben pihentetjük. A tetejét ízlés szerint habtejszínnel és mákkal díszítjük.