Előkészítés:
A marhahúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és finomra összevágjuk.
Elkészítés:
Az olajat lábasban felforrósítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a marhahúst, megsózzuk, csipet borssal, és majoránnával bőven megszórjuk. Kevés vizet öntünk alá, összekeverjük, és lefedve puhára pároljuk. A tejfölben csomómentesre elkeverjük a lisztet, és a húshoz öntjük, amikor az már megpuhult. Összekeverjük és felforraljuk. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre