Elkészítés: A csirkét megmosom, befűszerezem. A hőálló tepsi aljára teszem a lecsót, erre fektetem a fűszeres csirke javát, majd lefedem szorosan alufóliával, és 230 C fokra előmelegített sütőbe tolom. 1,5 órát sütöm, amikor leveszem a fóliát róla, és ropogósra sütöm a bőrét is, ez további 15 perc.
A kukoricás rizshez a megmosott rizst kevés olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítom, majd belekeverem a kukoricát, sózom, borsozom, meghintem petrezselyemlevéllel és felöntöm kétszer annyi mennyiségű meleg vízzel. Lassú tűzön párolom, fedő alatt, amíg elkészül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre