Elkészítés: A fűszerkeveréket összekeverjük a majoránnával, és jól bedörzsöljük vele a csirkecombokat. 1 órát állni hagyjuk.
A húst sütőzacskóba tesszük, és az előírás alapján megsütjük. Az utolsó negyed órára felhasítjuk a sütőzacskót, hogy a csirkecomb megpiruljon.
A körethez a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
A vöröshagymát felkockázzuk, és kevés olajon megpirítjuk. Végül beletesszük az aprított petrezselyemzöldet, összekeverjük, és ráöntjük a krumplira. Jól átforgatjuk, hogy mindenhova kerüljön a hagymából.
Friss vegyes salátát kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre