Elkészítés: A krumplit alaposan megmosom, és héjával együtt egy fazék sós vízben megfőzöm. Ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb. fél centi vastag karikára vágom, majd megsózom.
Egy tálban összekeverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a lehűtött burgonyát.
A visrslit fél centis karikára vágom, és egy grillserpenyőben szép pirosra sütöm, majd ha kihűlt, ezt is a majonézes-hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem, és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.
Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre