Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készül a tökéletes majonézes krumplisaláta karácsonyra

default user icon
MME
Ha a majonézes krumplisaláta is felkerül a karácsonyi menüre, akkor kapásból nyert ügyed van. Hogy miért? Mert önmagában is kitűnő, ám a hal, és az ünnepi sütik mellé is kiválóan illik. Nem kell túl sok időt áldozni érte a konyha verejtékes oltárán, ám arra mindképpen hagyj időt, hogy az ízek jól összeérjenek.

Új sorozatunkban Mészáros Balázs abban lesz a segítségetekre, hogy ne kapjatok idegösszeomlást a karácsonyi sütés-főzés során. Tippjeivel akkor is stresszmentes lehet az ünnep, ha nagyobb vendégsereg érkezik hozzátok.

Legfrissebb recepvideónkban Balázs egy igazi jolly jokert készít nekünk saláta kategóriában, ami köretnek, hidegtálra vagy akár önmagában is kiváló. Szóval nézzétek meg, hogyan készül a családi összejövetelek, ünnepek egyik elengedhetetlen fogása a majonézes krumplisaláta. Kiválóan passzolnal hozzá a sült, göngyölt és töltött húsok, de rántott halnak vagy a fasírtgolyóknak is jó barátja.

A majonézes krumplisaláta pontos receptjét itt találjátok >>>

Majonézes krumplisaláta 

A majonézhez:
1 db tojás
3 ek mustár
1,5 dl olívaolaj
2,5 dl étolaj
1 db citrom
1 csipet só

A burgonyasalátához:
60 dkg kifliburgonya
6 db tojás
1 dl görög joghurt
2 ek magos dijoni mustár
3 fej lila hagyma
1 csomag újhagyma
8 ek balzsamecet
3 ek barna cukor

őrölt fekete bors 

Ezek is érdekelhetnek

Friss