Elkészítés: Minden hozzávalót megtisztítunk és kis kockákra vágunk. A csirkemellkockákat befűszerezzük a sült csirke sóval, majd serpenyőben jól átsütjük.
Egy nagy tálba elkezdjük beletenni a zöldségeket: egy marék paradicsomkocka, majd parikakocka, kígyóuborka, alma, csemege uborka, végül a hagyma, majd a csirkemellkockák jönnek. Addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak.
A majonézt sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával (ízlés szerint) és mustárral ízesítjük. Ezzel nyakon öntjük a salátát, jól megrázzuk a tálat, majd vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 2-3 órát a hütőben hagyjuk összeérni az ízeket.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre