Elkészítés: 1. A hússzeleteket megmossuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban elősütjük.
2. A gombát vöröshagymán megpároljuk, sózzuk, borsozzuk.
3. A sonkát felkockázzuk, a sajtot pedig lereszeljük.
4. Tepsibe tesszük a húsokat, a húsra teszünk gombát, sonkát, sajtot, és forró sütőben megsütjük.
5. A káposztához a káposztát lereszeljük, besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk. Ezt követően az apróra felkockázott hagymát az olajon kicsit megdinszteljük, majd a sóból kicsavart káposztát rádobjuk, gyorsan átkeverjük, adunk hozzá borsot, köményt, cukrot és ecetet ízlés szerint, és néha megkeverve fedő alatt puhára pároljuk.
6. Az egészet sült krumplival tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre